Your country and preferred language.

Select your country Select language

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.

Menu
Search options
Close

Welcome to the largest bookstore in Sweden

Here you will find virtually everything that has been published on the Swedish book market in the last hundred years.

  • Safe payments and 21 days return policy with standard terms of delivery
Utanför insidan

Utanför insidan

Hardcover book. Gospel Media Sweden. 2011. 127 pages.

Very Good Condition. Dust jacket in Very Good Condition. En mycket fin presentbok med vackra naturbilder av fotografen Simon Johansson. Dessutom innehåller boken ett mindre antal dikter och texter. ”Det som började med att jag tyckte om att vara ute och föreviga naturen som Gud omger oss med, blev snabbt till något djupare och mer personligt. Något som fick mig att helt plötsligt kunna se på mening­ som mer än bara ett ord. Med kameran i högsta hugg var det framförallt tre begrepp som jag började se i ett nytt ljus. Tre små ord som från att ha varit abstrakta i mitt huvud, nu antog en mer levande skepnad. Tre saker som lyser så starkt inom oss att de kan ställa allt annat i skuggan: Tro, hopp och kärlek.” – Ur Simon Johanssons förord

Flat rate shipping Sweden: 62 SEK
Pay with Swish

Publisher's information

ISBN
9789186935146
Title
Utanför insidan
Author
Johansson, Simon
Publisher
Gospel Media Sweden
Year of release
2011
No of pages
127 pages
Binding
Inbunden
Size
280 x 210 mm Spine width 15 mm
Weight
830 g
Language
Svenska
Description
En mycket fin presentbok med vackra naturbilder av fotografen Simon Johansson. Dessutom innehåller boken ett mindre antal dikter och texter.

”Det som började med att jag tyckte om att vara ute och föreviga naturen som Gud omger oss med, blev snabbt till något djupare och mer personligt. Något som fick mig att helt plötsligt kunna se på mening­ som mer än bara ett ord. Med kameran i högsta hugg var det framförallt tre begrepp som jag började se i ett nytt ljus. Tre små ord som från att ha varit abstrakta i mitt huvud, nu antog en mer levande skepnad. Tre saker som lyser så starkt inom oss att de kan ställa allt annat i skuggan: Tro, hopp och kärlek.”
– Ur Simon Johanssons förord